15 år med genealogi och heraldik

1998. Jag sitter med en starta eget-handledare i ett kontorsrum i Örebro och förklarar vad jag vill göra: släktutredningar och heraldisk teckning. Handledaren har inte hört talas om någon som gjort något liknande, men det är förståeligt. Så vanligt är det inte. Rådgivningen är inte så handfast, men det går bra att köra i gång ändå: Om ämnet något som man är intresserad av så löser det där med att lägga ned mycket tid och energi sig självt.

2013. Femton år har gått, i genealogins och heraldikens tecken. Många intressanta utredningar, många timmar böjd över teckningar så att det nästan känts ibland som om jag fått bändats loss från ritbordet efteråt. Historia, färg, form, fantasi, guldkant – kan man önska sig en bättre sysselsättning? Och nu kan det vara dags att börja blogga om verksamheten också.

19991999, i början av min verksamhet.

 

Kommentera